Boka avslappnande boende i Gamleby

Välkommen till Pensionat Ullevi i Gamleby! Om du letar efter ett bekvämt och prisvärt boende i Gamleby, har du kommit till rätt ställe. Vår anläggning erbjuder en rad olika rum och salar som passar alla typer av gäster och evenemang.

Pensionat Ullevi är beläget i hjärtat av Gamleby och är känt för sin charmiga atmosfär och gästfrihet. Oavsett om du besöker staden för en affärsresa, en avkopplande semester eller för att delta i ett evenemang, har vi rum som passar dina behov.

Boende i Gamleby i Furusalen

Familjeboende 100m2

På Pensionat Ullevi erbjuder vi ett urval av bekväma rum för att passa olika behov. Vi har två rymliga dubbelrum som är perfekta för par eller vänner som reser tillsammans. Dessa rum är smakfullt inredda och har bekväma dubbelsängar för en god natts sömn. Dessutom finns det ett enkelrum tillgängligt med en ställbar sjuksäng för gäster med specifika behov.

För att tillgodose dina övriga behov och ge en känsla av hemtrevnad på vårt boende i Gamleby, erbjuder vi också ett stort vardagsrum där du kan koppla av och umgås med andra gäster. Vårt vardagsrum är utrustat med bekväma sittplatser, en TV och en trevlig atmosfär som gör det till en perfekt plats att varva ned efter en lång dag.

För matupplevelser och egna måltider har vi en matplats med ett pentry tillgängligt för våra gäster. Du kan njuta av din mat i en avslappnad atmosfär och ha bekvämligheten av att kunna laga egna måltider om du önskar.

Pensionat Ullevi är också handikappanpassat för att säkerställa att alla gäster kan njuta av sin vistelse utan hinder.

För dem som vill njuta av utomhusvistelse och frisk luft erbjuder vi även en trevlig uteplats. Här kan du sitta och koppla av, läsa en bok eller bara njuta av den vackra omgivningen. Det är en perfekt plats att umgås med andra gäster eller bara njuta av lugnet i Gamlebys atmosfär.

Boende i Gamleby i Furusalen | Pensionat Ullevi

  • Double room 500 SEK per person
  • Single room 800 SEK
  • Extra bed for adults 150 SEK per day, for children 100 SEK

Boende i Gamleby i Lillstugan

Lägenhet 55m2

För dig som letar efter ett bekvämt boende i Gamleby har vi även Lillstugan tillgänglig på Pensionat Ullevi. Lillstugan är ett perfekt alternativ för par eller vänner som vill ha en privat och mysig plats att kalla sitt eget.

Lillstugan erbjuder ett dubbelrum med en bekväm dubbelsäng för en god natts sömn. Rummet är smakfullt inrett och skapar en avslappnad atmosfär för att du ska kunna koppla av och njuta av din vistelse. Dessutom har Lillstugan ett integrerat vardagsrum och kök, vilket ger dig möjlighet att laga egna måltider och ha en plats att umgås.

Du kan se fram emot att njuta av dina måltider både inomhus och utomhus, då Lillstugan har en egen uteplats. Här kan du sitta och avnjuta din mat i friska luften och ta in den vackra omgivningen. Det är en perfekt plats att njuta av lugnet och skapa minnesvärda stunder under din vistelse i Gamleby.

Precis som resten av vår anläggning är Lillstugan handikappanpassad för att möta behoven hos alla våra gäster. Vi strävar efter att erbjuda tillgänglighet och komfort för alla och har därför inkluderat anpassningar som underlättar din vistelse.

Boende i Gamleby i Furusalen | Pensionat Ullevi

  • Single room 1200 SEK
  • Extra bed for adults 150 SEK per day, for children 100 SEK

Booking

Please send any inquiries and bookings using using primarily booking.com and then email or the contact form. booking.com then contact us or  e-mail . Please provide name, phone and address. Cancellations at latest 15.00 the day before arrival. All prices include 12% VAT.