Bed and Breakfast i natursköna Gamleby

Bed and Breakfast i Gamleby är ett trevligt pensionat som ligger i Gamleby, bara två mil norr om Västervik och nära Gamlebyviken i Tjust skärgård.

Detta Bed and Breakfast är skyddat från insyn och ligger mitt i en vacker trädgårdspark som ger en lugn och avstressande miljö. Gästerna kan enkelt ta sig till Gamleby Centrum och Kustcamp Gamleby, samt till Västervik och Vimmerby med Astrid Lindgrens värld. Ullevi är det perfekta stället för en avkopplande vistelse i Gamleby.

Bed and Breakfast Gamleby staty Guden Ull och vy på pensionatet | Pensionat Ullevi

 

Rekreation och avkoppling på Bed and Breakfast Gamleby

På Pensionat Ullevi kan du slappna av och njuta i en miljö av lugn och harmoni. Denna upplevelse är endast tillgänglig för övernattande gäster, som kan koppla av och njuta av den lugna atmosfären på  Pensionat Ullevi.

Priset inkluderar logi med en härlig frukost varje morgon samt tillgång till gymmet där du även kan spela biljard och bordtennis för att roa dig.

Dessa faciliteter är perfekta för att främja en känsla av rekreation och välbefinnande. Hos Pensionat Ullevi får du en helhetsupplevelse av avkoppling och vila, vilket gör det till det perfekta valet för en helg eller längre vistelse i Gamleby.

Enjoy a relaxing weekend in a quiet and relaxing environment. Only for guests staying here. Included in the price is accommodation, breakfast, three course dinner and coffee in the gazebo. Recreation

Book your dinner with accommodation with us

Bed and Breakfast Gamleby övernattning | Pensionat Ullevi

 

 

 

 

 

 

Enjoy good food in our beautiful environment, three course dinnera and coffee in the gazebo Contact

Currently limited due to Covid-19

Bed and Breakfast Gamleby från 800 till 1200 kr

Bed and Breakfast Gamleby Furusalen familjelägenhet | Pensionat Ullevi

We offer several accommodation options. Family apartment Furusalen and the cabin Lillstugan. Here you will find a relaxing environment close to Västervik Accommodation

 

Welcome to Pensionat Ullevi