Hotell i Västervik

Hotell i Västervik nära Gamleby med naturskön utsikt.

Ett hotell i Västervik med en lång historia

Välkommen till Pensionat Ullevi i Gamleby, ett charmigt hotell i Västervik med en rik historia och enastående skönhet. Vårt hotell, beläget i en av Sveriges vackraste skärgårdar, erbjuder dig en unik upplevelse där du kan utforska minnesmärken som Ulls heliga plats, hällristningar och gravrösen.

Namnet Ullevi kommer från den fornnordiska guden Ull, och i vårt hotells design finner du inspiration från denna mytologi. Konstnären Jan Pols staty ”Solguden Ull” står som en symbol för våra förfäder och välkomnar dig till vår byggnad som rymmer en rik historia.

Pensionat Ullevi har en lång historia i Gamleby och speglar den charm och elegans som har förknippats med detta vackra landskap. Vår patriciervilla, som uppfördes 1884 och har genomgått flera renoveringar och moderniseringar, är en tidskapsel som bjuder in dig att uppleva historiens atmosfär samtidigt som du njuter av moderna bekvämligheter.

Här på vårt hotell i Västervik har vi flera aktiviteter

På Pensionat Ullevi i Gamleby erbjuder vi en komplett upplevelse för våra gäster. Din vistelse hos oss sträcker sig från kl. 15.00 ankomstdagen till kl. 11.00 avresedagen, så att du har gott om tid att njuta av allt vi har att erbjuda.

Vi vill se till att du får en bekväm och trevlig vistelse, och därför ingår följande i priset: logi med en natt i våra mysiga rum samt en välsmakande frukost som ger dig en bra start på dagen. Vår frukostbuffé är rikligt tilltagen och erbjuder ett urval av färska och näringsrika alternativ för att tillfredsställa alla smaker.

För att du ska kunna njuta av en härlig kväll, inkluderar vi också en trerätters middag i priset. Vår restaurang serverar välsmakande rätter som tillagas av färska och lokala råvaror, för att ge dig en gastronomisk upplevelse att minnas.

Efter middagen är du välkommen att avnjuta en kopp kaffe eller te i vårt lusthus. Här kan du slappna av, njuta av den vackra omgivningen och låta kvällen övergå i en lugn och avkopplande atmosfär.

På morgonen serverar vi en generös frukost för att säkerställa att du har energi för dagen. Frukosten erbjuder ett brett utbud av varma och kalla alternativ, färska bakverk, frukt, yoghurt och mycket mer. Du kan sitta ner och njuta av din frukost i vår trevliga matsal medan du planerar dagens äventyr.

Vi på Pensionat Ullevi strävar efter att ge våra gäster en helhetsupplevelse där allt är inkluderat. Från bekväma rum och läcker mat till avkopplande stunder i vårt vackra lusthus – vi vill göra din vistelse hos oss minnesvärd och bekymmersfri. Välkommen till Pensionat Ullevi, där vi tar hand om dig från ankomst till avresa.