Boende i Västervik

Boende i Västervik | Pensionat Ullevi

Välkommen till Pensionat Ullevi – ditt hemtrevliga och avslappnande boende i Västervik! Om du letar efter den perfekta platsen att bo på under din vistelse i staden behöver du inte leta längre. Med ett fantastiskt läge och en varm gästfrihet som vi är stolta över, erbjuder vi en upplevelse som kommer att överträffa dina förväntningar.

Oavsett om du är i Västervik för en avkopplande semester, en spännande affärsresa eller för att delta i speciella evenemang, så har vi de bekväma rum och faciliteter som kommer att göra din vistelse minnesvärd.

Så slå dig ner och låt oss guida dig genom en oförglömlig upplevelse på Pensionat Ullevi!

Boende i Västervik – en lite mer avslappnad miljö

Först och främst har Pensionat Ullevi ett fantastiskt läge i hjärtat av Västervik, vilket gör det till ett perfekt utgångsläge för din vistelse. Här kan du njuta av stadens charmiga atmosfär och varma gästfrihet, oavsett om du är i staden för en affärsresa, en avkopplande semester eller ett speciellt evenemang.

Utöver det bekväma boendet erbjuder vi även ett brett utbud av rum och salar, designade för att skapa en avslappnande och bekväm miljö. Oavsett om du reser ensam och föredrar ett rymligt rum för dig själv eller om du kommer med familjen och behöver flera rum, så finns det alternativ som passar alla behov.

Våra rum är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för att du ska känna dig som hemma.

Förutom våra bekväma rum har vi också olika faciliteter och tjänster för att göra din vistelse ännu mer minnesvärd. Varje morgon kan du njuta av en läcker frukost i vår trevliga matsal och koppla av i vår trädgård eller på vår terrass.

Dessutom har vi mötesrum och konferensfaciliteter för affärsresenärer, samt tillgång till Wi-Fi i hela anläggningen.

När det gäller läget finns det inte mycket som kan slå Pensionat Ullevi. Vi är omgivna av Västerviks vackra natur och har närhet till stadens populära sevärdheter och aktiviteter. Oavsett om du vill utforska de pittoreska stränderna, besöka lokala museer och gallerier eller prova på spännande vattensporter, så har du allt inom räckhåll.

Så boka ditt avslappnande boende på Pensionat Ullevi i Västervik redan idag och upplev den perfekta kombinationen av komfort, gästfrihet och närhet till allt som staden har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig och göra din vistelse minnesvärd och behaglig.

Kraftfull natur och historia med moderna rum

Om du letar efter ett avslappnande boende i Västervik, finns det inget bättre alternativ än Pensionat Ullevi. Med ett fantastiskt läge i stadens hjärta, erbjuder vi bekväma och prisvärda rum som överträffar dina förväntningar. Oavsett om du är en affärsresenär, semesterfirare eller deltar i ett evenemang, kommer vårt pensionat att tillgodose dina behov.

Pensionat Ullevi har ett känt rykte för sin charmiga atmosfär och varma gästfrihet. Våra rum och salar är designade för att skapa en avkopplande och bekväm miljö. De är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för att få dig att känna dig som hemma.

Förutom de bekväma rummen erbjuder vi olika faciliteter och tjänster för att göra din vistelse minnesvärd. Du kan njuta av en läcker frukost varje morgon i vår trevliga matsal och koppla av i trädgården eller på terrassen. Vi har även mötesrum och konferensfaciliteter för affärsresenärer samt Wi-Fi i hela anläggningen.

Med sitt oslagbara läge, omgiven av Västerviks vackra natur och närhet till stadens sevärdheter och aktiviteter, har Pensionat Ullevi allt inom räckhåll. Utforska pittoreska stränder, besök museer och gallerier eller prova på spännande vattensporter.

Så boka ditt avslappnande boende på Pensionat Ullevi i Västervik idag och upplev komfort, gästfrihet och närhet till allt staden har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig för en minnesvärd och behaglig vistelse.

Bokningar

Förfrågningar och bokning tas vänligen emot via främst booking.com därefter kontaktformulär eller  e-mail (ange namn och adress). Avbokning senast kl. 15:00 dagen innan ankomstdagen Alla priser inklusive moms per dygn för privatpersoner. Det tillkommer 12% moms vid fakturering